Blinddrukstempels

Blinddrukstempels

Op zoek naar een gesofisticeerde stempeltechniek? Dan is de blinddrukstempel precies wat je nodig hebt. Hij wordt ook wel preegstempel of reliëfstempel genoemd. Stel je je bij dat laatste woord meteen zo’n mooie, authentieke reliëfzegel voor? Welnu, dat is precies wat je met onze blinddrukstempels creëert.


Stijlvol corresponderen met blinddrukstempels

Een bedrijfslogo op officieel briefpapier of zakelijke documenten? Of de namen van het bruidspaar op een huwelijksuitnodiging? Een blinddrukstempel laat je persoonlijk reliëfzegel achter op briefpapier, enveloppen of andere documenten en maakt er zo unieke exemplaren van.


Nog een idee voor originele correspondentie? Werk enveloppen mooi af met een zegeletiket in een vrolijke kleur.


Boeken markeren

Ook voor de privébibliotheek is de blinddrukstempel uitermate geschikt. Aangeven dat een boek jouw persoonlijk bezit is, kan perfect met een blinddrukstempel. Er komt geen inkt aan te pas, en dat maakt de blinddruk tot de perfecte markering van boeken die je het liefst onberispelijk houdt.


Onze blinddrukstempels zijn in kleine, middelgrote en grote versie verkrijgbaar. Je kiest voor een rond of rechthoekig inzetstuk naargelang de aard van je logo, monogram of lettercombinatie.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 90

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 90

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5