Elektrische Brandstempels

Elektrische Brandstempels

Onze elektrische brandstempels zijn afkomstig van een kleine brandstempelfabriek uit Sleeswijk Holstein.  Eigenaar Jens-Magnus Bothe maakt hier op ambachtelijke wijze hoogkwaliteit brandstempels. In onze Amsterdamse atelier graveren wij de brandplaten van de brandstempels, geheel naar uw wens.


Een elektrische brandstempel kunt u gebruiken voor het merken van hout, leder, karton, kunststof, vlees, brood, kurk, fineer, spaanplaat, enz.
Houd uw brandstempel enige ogenblikken tegen het voorwerp dat u wilt merken. Een mooie bruine, brandkleurige afdruk is het resultaat. Maak eerst een proefafdruk om te bepalen hoe lang u het brandstempel tegen uw voorwerp gedrukt dient te houden voor het beste resultaat.


 • Netspanningsregelaar voor lagere temperatuur

  De temperatuur van onze elektrische brandstempels kan oplopen tot 400 à 450°C. Voor kwetsbare houtsoorten, karton en bijvoorbeeld leer kan dit te hoog zijn. Dan beschadigt het materiaal. Om de temperatuur te beperken kunnen wij u een netspanningsregelaar leveren. Deze vermindert bovendien het gevaar voor oververhitting, wat de levensduur van uw brandstempel verlengt.

 • Tafelstandaard voor seriematig brandmerken

  Als u verschillende voorwerpen op een seriematige manier wilt brandmerken, dan kan een tafelstandaard praktisch zijn. Daarvoor plaatst u uw brandstempel in de klem. Dankzij de hefboom kunt u zo uw objecten snel en eenvoudig merken.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 65

Blad:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 65

Blad:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5