Posta Climax houten stempels

Posta Climax houten stempels

Houten handstempels

Wat is een Posta Climax?

Een Posta Climax is een houten handstempel van de beste kwaliteit. Posta Climax handstempels zijn verkrijgbaar als ronde stempels, als vierkante stempels en als rechthoekige stempels. Zij zijn gemaakt van gelakt Europees beukenhout. Zij zijn geschikt voor elke toepassing.

De stempelplaat van een Posta Climax is van polymeer.
Gezien de grote druk op de regenwouden van onder andere rubberplantages, gebruiken wij het minder milieubelastende, vloeibare polymeer als grondstof voor onze stempelplaten. Polymeer staat bekend om zijn goede inktoverdracht en heeft als bijkomend voordeel dat er bij de stempelproductie geen fijnstof vrijkomt, zoals bij productie met behulp van een laser.
Hierdoor is de Posta Climax bij uitstek een duurzaam stempel.

Extra grote houten stempels

De Posta Climax is zowel verkrijgbaar als heel kleine stempel, als heel grote stempel. Behalve de houten stempels uit de Posta Climax-lijn, hebben wij, als stempelspecialisten, ook een lijn van hobbelstempels. Deze stempels hebben een wiegvorm en heten Posta Arba. Dankzij deze wiegvorm is het gemakkelijker om egale afdrukken te maken. Door de wiegvorm van deze stempels hoeft u de druk namelijk niet gelijk over het hele stempeloppervlak aan te brengen. Grote houten stempels worden vaak gebruikt om dozen en tassen te bestempelen.

In deze webwinkel vindt u hiertoe de benodigde stempelkussen en stempelinkten. Denk er bij inkt op alcoholbasis aan dat deze snel verdampt, doe altijd het deksel op de doos als u klaar bent. Bel of e-mail ons gerust als u vragen heeft.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 75

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 75

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5