Lakstempels met logo

Lakstempels met logo

Lakstempel gepersonaliseerd: uw ontwerp op uw documenten.

Een uitstekende manier om uw product of document te verfraaien of te beveiligen. Op een creatieve, ambachtelijke manier. Denk aan uw oorkondes, geboortekaartes, huwelijksaankondigingen, geschenken, zelfgemaakte jams, een lakstempel zorgt altijd voor een persoonlijk kenmerk. Voor uw unieke persoonlijke lakstempel kunt u kiezen voor uw eigen ontwerp. Zoals het familiewapen of het logo van uw bedrijf. U levert uw afbeelding aan bij onze CNC-graveurs. Zij brengen deze aan op de messing voet van uw lakstempel. Voor uw lakstempel is vrijwel iedere vorm en afmeting mogelijk. Ook kunt u gebruik maken van onze online stempelvormgevingstool. Bekijk en bestel hier direct uw gepersonaliseerde lakstempel.

Hoe maakt u een lakstempel?

Lakafdrukken zijn eenvoudig te maken. U begint met het smelten en doseren van de lak. Voor flexibele lak gebruikt u een speciaal lakpistool, waarmee u de lak gemakkelijk kunt smelten en doseren. Traditionele zegellak kunt u smelten boven een brandende kaars. Dit vraagt de nodige zorgvuldigheid, omdat de lakstaaf tegelijk brandt en smelt. Door de lakstaaf langzaam rond te draaien, wordt de lak vloeibaar. De hoeveelheid die u nodig heeft, schat u zelf in. Zodra u voldoende lak heeft gesmolten, blaast u zacht op de lakstaaf. Zo voorkomt u dat deze blijft branden. De vloeibare zegellak brengt u aan op het voorwerp dat u wilt verzegelen, door de gesmolten lak te laten vloeien.  
Vervolgens maakt u met de lakstaaf gelijkmatig enkele ronddraaiende bewegingen in de nog vloeibare lak op het voorwerp. Zo maakt u de afmeting van de gesmolten lak iets groter dan de diameter van uw lakstempel. Het koude messing lakstempel maakt u licht vochtig en drukt u licht in de nog vloeibare zegellak. Het lakstempel houdt u stil en na een paar seconden is de lak gestold. Uw lakzegel is nu gereed. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)