Posta HRc59 | Slagstempel | 15x10x100mm

Posta HRc59 | Slagstempel | 15x10x100mm

Posta slagstempel in de standaard uitvoering

In deze uitvoering is de slagstempel geschikt voor het merken van zachtere materialen, zoals hout, leder, kunststof en metalen als zilver, messing, blik, tin, lood en koper. 

De afbeeldingen worden vol gegraveerd, wat zorgt voor een stompe gravure. 


Posta slagstempel in snijdende uitvoering

Wilt u harde metalen, zoals staal of RVS, markeren, kies dan voor een snijdende afslag. Voor de snijdende afslag gaan wij uit van de hartlijn van de afbeelding. Uw ontwerp wordt dus aangepast. Na de stempelvormgever kunt u voor deze optie kiezen.

 

Bolletjes afslag (mini stress), voor gevoelige onderdelen, op aanvraag

 

Levertijd: 8 werkdagen
OF
Excl. BTW: € 120,66 Incl. BTW: € 146,00
Overige informatie

Afmetingen afslag: tot max. 13 x 8 mm

Afmetingen schacht: 15 x 10 x 100 mm

De slagstempel is gefabriceerd uit 1e klasse gelegeerd gereedschapstaal en heeft een hardheid van 59 HRc. De letters/ cijgers zijn scherp en diep gegraveerd; de zijkanten zuiver toegeslepen. Een nauwkeurige plaatsbepaling op het materiaal is aldus mogelijk. De standtijd (levensduur) van de slagstempel is zeer lang! De afslag veroorzaakt een puntige inkerving. Met dit type kan ook onbehandeld staal gemerkt worden, zelfs tot een treksterkte van 150 kg/m². De slagstempel kan eveneens gegraveerd worden met een "onleesbare" afslag, te gebruiken voor het merken van een matrijs of gietmodel.

Beoordelingen