Posta JHP | Ø52mm | preegstempel

Posta JHP | Ø52mm | preegstempel

De Posta JHP fabriceren wij in onze werkplaats in Amsterdam. Deze blinddrukpers is ons antwoord op vragen, die ons gedurende de vele jaren dat wij blinddrukstempels maken, werden gesteld:

 

      o  Hoe zit dat eigenlijk met het bereik van een blinddrukstempel, waarom kan ik niet zelf bepalen waar elke afdruk komt?
  o  Het papier dat ik wil pregen is een soort dik karton. Het weegt zeker 300 g/cm², bestaat hier geen preegstempel voor?
  o  40 mm rond is wel wat klein, is er geen een preegstempel van bijvoorbeeld 60x45mm?

 

Onze ingenieurs hebben al onze ervaring op het gebied van blinddrukstempels samengevoegd in de Posta JHP en haar elektrische zusje de Posta JES. Zij hebben een blinddrukpers ontwikkeld met unieke eigenschappen.

       ✓ De eerste blinddrukstempel met een vrijwel onbeperkt bereik. 
    ✓ De eerste blinddrukstempel die zo een drukkracht ontwikkelt, dat papier tot 500 g/cm² van een reliëf voorzien kan worden. 
    ✓ De Posta JHP kan met een clichéebevestigingsplaat van 70x50 mm geleverd worden, grote afbeeldingen zijn hierdoor geen probleem meer.
   
Levertijd: 7 werkdagen
OF
Excl. BTW: € 822,31 Incl. BTW: € 995,00
Overige informatie

Maximale grootte van de gravure: 52 mm voor deze uitvoering

Geschikt voor papier met een gewicht tot 500 g/m²

Gewicht blinddrukpers: ongeveer 8,5 kg

Afmetingen blinddrukpers (lxbxh): 29 x 25 x 41 cm

Bereik (inlaatdiepte): onbeperkt

Het slot is optioneel.

De Posta JHP wordt door ons voorzien van een gestoken scherpe gravure in messing. Aan deze pers zult u een leven lang plezier beleven.

Beoordelingen