Stempels

Stempels

Van compacte kantoorstempel tot houten hobbystempel. Alles makkelijk personaliseerbaar en rechtstreeks bij de fabrikant te bestellen. Dát, en nog veel meer heeft Posthumus in de aanbieding.

 

Stempels in alle soorten en maten

Als toonaangevend stempelfabrikant heeft RoyalPosthumus een breed assortiment van kantoorstempels, geschikt voor allerlei toepassingen. Datumstempel, boekhoudstempel of personaliseerbare monogramstempel? Wij hebben ze in alle mogelijke afmetingen en materialen.

De Trodat Printy is een handige kantoorstempel die een groter broertje heeft in de Trodat Professional. Beide reeksen worden gekenmerkt door een compact design en optimaal gebruiksgemak. Items die al gauw onmisbaar zullen zijn op je kantoor.

Verder vind je bij Posthumus ook stempels voor specifiek gebruik, zoals monogramstempels, IBAN-stempels, boekhoudstempels of cijferstempels.

Groot of klein, pictogram of letters, metaal of hout? Onze stempels zijn verkrijgbaar in welke vorm je maar wenst.

 

Personaliseerbare topkwaliteit

Je bedrijfslogo of een eigen tekst op de stempel? Geen probleem. Je personaliseert je stempel zelf heel makkelijk online. En daarnaast staan onze deskundigen altijd voor je klaar met professioneel advies. Want dat is het grote voordeel van stempels bestellen bij RoyalPosthumus: je bestelt ze rechtstreeks bij de fabrikant, zonder tussenstations.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 845

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 845

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5