Trodat zelfinktende stempels

Trodat zelfinktende stempels

Hier vindt u het volledige aanbod aan Trodat Printy en Trodat Professional tekststempels. Als deze zelfinktende stempels zijn klimaatneutrale stempels. Zij zijn licht, worden gemaakt van tenminste 70% hergebruikte kunststoffen en de firma Trodat investeert in klimaatbeschermingsprojecten (gouden standaard) ter compensatie van de opgewekte koolstofdioxide tijdens de fabricage en het vervoer. 
Deze stempels kunt u gebruiken als adresstempel, bedrijfsstempel of firmastempel, boekhoudstempel of administratiestempel, als logostempel en nog veel meer. Gebruik de handige filters om snel bij de voor u geschikte stempel te komen. Als u vragen heeft dan zijn wij u graag van dienst.
 
De Trodat Professional 4.0 is binnenkort verkrijgbaar. Net als de Trodat Professional 3.0 wordt deze op duurzame wijze in Oostenrijk vervaardigd. De 4.0 oogt moderner en is, door het gebruik van meer metaal, nog steviger dan de oude al was. Bij normaal gebruik geeft Trodat een garantie van tien jaar op de Trodat Professional 4.0, uitgezonderd het trodatkussen en het tekstplaatje.
Tegelijk met de nieuwe Professional introduceren wij ook het geheel vernieuwde trodatkussen voor deze stempels. De trodatkussens voor de Professional 4.0 zijn voorzien van een opstand randje dat het wisselen van kussen met schone vingers nog gemakkelijker maakt. Het kussenmateriaal is verbeterd en staat borg voor een nog betere afdrukkwaliteit.

Klik hier voor meer informatie over de firma Trodat

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 57

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-16 van 57

Blad:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4